• Op Ameland gratis thuis bezorgd!
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Standaard 10% korting op Vitakruid, cliënten van 'Jij Natuurlijk' krijgen 20% korting!
  • Op Ameland gratis thuis bezorgd!
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Standaard 10% korting op Vitakruid, cliënten van 'Jij Natuurlijk' krijgen 20% korting!

Multi Basis Poeder

Productnr.: 1176

€ 29,90
-10%

€ 26,91

incl. btw, plus verzending
Op voorraad

Beschrijving

Ben jij al bekend met onze Multi Dag & Nacht producten? Innovatief door zowel een dag en nacht tablet waardoor je overdag en ’s nachts de juiste nutriënten binnen krijgt. Dit blijven daarom onze eerste aanbevelingen wat betreft hoogwaardige multivitamines.


Onze Multi Basis Vegan Poeder is een basale multivitamine welke alle nutriënten bevat in de natuurlijke vorm. Wanneer je regulier een multivitamine kiest, kom je erachter dat deze veelal synthetische vormen bevatten. Deze nieuwe multivitamine in poedervorm is ideaal voor jou wanneer je behoefte hebt aan lichtere doseringen in de juiste verhoudingen.


Naast de Multi Basis in tabletvorm hebben we deze multivitamine nu ook in poedervorm. Met deze laatstgenoemde hebben we bovendien nog een stap vooruit gemaakt: ons Multi Basis Poeder is volledig vegan! Dit is een zorgvuldig uitgekozen en ontwikkelde aanvulling op een veganistische of plantaardige levensstijl.


Duidelijke en transparante communicatie naar jou vinden we belangrijk. Zo geldt de dosering die je ziet op het ingrediëntlabel dus voor slechts één maatlepel. Nog een pluspunt: het maatlepeltje krijg je gratis bij!


Vitamines en mineralen kennen we in allerlei verschillende vormen. Zo zijn er natuurlijke en biologische varianten beschikbaar die ons lichaam het beste opneemt. Wij zien supplementen met synthetische vormen als laagwaardig omdat deze vormen minder goed opneembaar zijn. Wanneer de specifieke vorm niet vermeldt staat op het etiket van jouw supplement gaat het hoogstwaarschijnlijk om synthetische vormen.


Een voorbeeld is vitamine B12. In laagwaardige supplementen zien we deze vaak als cyanocobalamine. Dit is een synthetische vorm die nog vier stappen moet doorlopen voordat ons lichaam het kan gebruiken. De stof die ons lichaam uiteindelijk gebruikt is methylcobalamine en deze vorm gebruiken we daarom ook in onze multi’s.


Onze Multi Basis Vegan Poeder bevat onder andere een actief B-complex voor extra energie bij vermoeidheid.* Wist je dat B-vitaminen (denk aan B12 en foliumzuur) natuurlijke energieleveranciers zijn?* Uiteraard vind je deze in veilige en de meest biologisch beschikbare vorm terug.


Aansluitend hierop is vitamine B12 ook goed voor het celdelingsproces, het zenuwstelsel en de vorming van rode bloedcellen.* Folaat kennen we als de natuurlijke vorm van foliumzuur. Deze superieure vorm is beter opneembaar in het lichaam en draagt bij aan o.a. het normale functioneren van het immuunsysteem en hersen- en zenuwfuncties die betrokken zijn bij het leervermogen.*


In deze formule ondersteunen verschillende nutriënten onze weerstand.* Denk aan dé weerstandsvitamine vitamine C, waar we 200 mg van hebben toegevoegd. En dit in de niet-zure en goed opneembare vorm calciumascorbaat.

Daarnaast zijn aan de Multi Basis Vegan Poeder de nutriënten seleniummethionine, ijzerbisglycinaat en zinkpicolinaat toegevoegd. Samen met vitamine C hebben deze natuurlijke en goed opneembare nutriënten een positieve invloed op het immuunsysteem.*


De meeste multivitaminen hebben een waslijst aan ingrediënten op hun etiket. Als consument lijkt dit dan al snel een goed product, overbodige etiketvulling wat ons betreft! Veel nutriënten zijn namelijk pas echt werkzaam in ons lichaam bij bepaalde minimale doseringen.


Onze Multi Basis Vegan Poeder bevat daarom een echte hoogwaardige basis. Hierbij zijn alle vitaminen en mineralen in minimale doseringen toegevoegd en dus geen aminozuren, kruiden of enzymen in minimale doseringen.

Wanneer je het etiket leest, zie je dat sommige vitamines en mineralen boven de referentie inname zijn. Zo bevat de Multi Basis Vegan Poeder bijvoorbeeld tweeënhalf keer de aanbeveling van vitamine C. De reden hiervoor is dat sommige referentie innames echt te laag zijn voor het desgewenste effect.

Wanneer we de best opneembare vormen van B12 methyl- en adenosylcobalamine bij elkaar optellen, komen we zelfs op 1000% van de RI! Dit lijkt erg veel, maar het is goed om te weten dat de vitamine pas in deze dosering een gunstige invloed heeft op de vermindering van vermoeidheid en futloosheid.*