• Op Ameland gratis thuis bezorgd!
 • Gratis verzending vanaf €50,-
 • Standaard 10% korting op Vitakruid, cliënten van 'Jij Natuurlijk' krijgen 20% korting!
 • Op Ameland gratis thuis bezorgd!
 • Gratis verzending vanaf €50,-
 • Standaard 10% korting op Vitakruid, cliënten van 'Jij Natuurlijk' krijgen 20% korting!

Atrimove® Granulaat 2-Pack

Productnr.: 1151

€ 114,90
-10%
€ 103,41
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Wereldwijd hoogste dosering glucosamine (1750 mg)

Atrimove® bevat 2000 mg glucosaminesulfaat. Dit staat gelijk aan 1750 mg elementaire glucosamine. Wereldwijd is er geen enkel glucosamine supplement met een dergelijk hoge dosering. Daarnaast combineren we het supplement met veel andere gezondheidbevorderende nutriënten.*


Naast Atrimove in poedervorm bieden we het ook aan in gebruiksvriendelijke capsules: Atrimove capsules.


Riante dosering van waardevolle grondstof chondroïtine (1500 mg)

We vinden het belangrijk om de beste nutriënten te gebruiken, daarom bevat Atrimove® maar liefst 1500 mg chondroïtine, een riante dosering!

De verhouding chondroïtine/glucosaminesulfaat in Atrimove® is 3:4, de dosering met de beste resultaten in de huidige wetenschappelijke literatuur. We garanderen de allerhoogste kwaliteitseisen met betrekking tot zuiverheid en microbiologische kwaliteit volgens United States Pharmacopoeia richtlijnen in zowel chondroïtine en glucosamine.


Unieke dosering MSM (3000 mg) in combinatiepreparaat

MSM (methylsulfonylmethaan) is een zwavel. De zwavelsoort wordt in supplementen vaker gecombineerd met glucosamine, chondroïtine en in uitzonderlijke gevallen met vitamine C. De dosering van 3000 mg is echter uniek. Samen met de hoge doseringen glucosamine (1750 mg) en chondroïtine (1500 mg) is Atrimove® het hoogst gedoseerde combinatiepreparaat verkrijgbaar!

Hulpstoffen zorgen voor meer werkzaamheid

Ons product bevat bovendien een combinatie van andere stoffen die de werkzaamheid bevorderen. Zo hebben we mangaan, vitamine C, magnesium, vitamine B6, calcium en vitamine D toegevoegd. Hierdoor is Atrimove® een uiterst uitgekiende formule voor het kraakbeen.*

Mangaan goed voor botaanmaak en kraakbeen*

Atrimove® bevat 1 mg mangaan per maatschep. In die dosering is het metaal spoorelement goed voor de botaanmaak en het kraakbeen.* Daarnaast zorgt het nutriënt voor de bescherming van het lichaam tegen oxidatieve schade.*

Vitamine C beschermt het lichaam tegen oxidatieve schade*

Net als mangaan beschermt ook vitamine C het lichaam tegen oxidatieve schade.* Bovendien bevat Atrimove® vitamine C in de vorm calcium/magnesium ascorbaat. Een uiterst goed opneembare vorm en bovendien uiterst mild voor maag en darmen.

Vitamine B6 & magnesium van belang voor samenstelling botten*

Magnesium is een gezondheidsduizendpoot die bij meer dan 300 biochemische processen in het lichaam betrokken is. Het mineraal is van belang voor de samenstelling van botten.* Magnesium wordt bijgestaan door vitamine B6 in de veilige vorm pyridoxaal-5-fosfaat, wat de kans op stapelingen in het lichaam minimaliseert. Uit onderzoek blijkt bovendien dan B6 helpt bij de opname van verschillende nutriënten, waaronder magnesium.

Calcium speelt een rol in botaanmaak* & vitamine D voor betere opname*

Calcium is een fundamenteel mineraal dat voornamelijk te vinden is in de botten. Het vervult daar een rol in botaanmaak*. Daarnaast is het veelzijdige mineraal goed voor de spieren en het skelet*. Door de combinatie met de zonnevitamine (D3) neem het lichaam de klassieke bottenondersteuner beter op.*


Voordeligste product op de markt in deze combinatie

Atrimove is het voordeligste product op de markt met de combinatie glucosamine, chondroïtine en MSM. Je betaalt voor een dagdosering Atrimove® € 1,32, en dan ontvang je een goed gevulde maatschep van 10 gram. Een dagdosering Atrimove® bevat 1750 mg elementaire glucosamine, 1500 mg chondroïtine en 3000 mg MSM, samen 6,25 gram van de actieve nutriënten in één maatschep.

Wanneer we nu de prijs van een dagdosering (€1,32) delen door het actieve complex per maatschep (6,25 gram) dan weten we de prijs van één gram actief complex Atrimove® (glucosamine, chondroïtine en MSM). Dat maakt dus €1,32 / 6,25 = €0,21 per gram actief complex Atrimove®. Hieronder ziet u een grafiek waarin we onze prijs per gram actief complex vergelijken met concurrerende producten. Kleine kanttekening, deze concurrerende producten bevatten allemaal geen vitamine C, vitamine B6, vitamine D3, mangaan, magnesium of calcium!


Eenvoudig te doseren door poedervorm

Atrimove® granulaat is een supplement in poedervorm. We verkopen dit poeder ook in capsulevorm, Atrimove® capsules. Het grote voordeel van granulaat ten opzichte van capsules is dat u slecht éénmaal per dag één maatschep hoeft in te nemen. Deze ene maatschep staat gelijk aan 10 capsules.


* Goedgekeurde gezondheidsclaims:

 • Calcium is goed voor het skelet en de kalkhuishouding.
 • Calcium speelt een rol in botaanmaak, weefselgroei en is van belang voor sterke tanden.
 • Magnesium en mangaan zijn goed voor het skelet en spelen een rol in botaanmaak.
 • Magnesium is belangrijk voor de opbouw en het behoud van sterke tanden.
 • Magnesium is goed voor de spieren en het celdelingsproces.
 • Magnesium speelt een rol bij het opbouwen van lichaamseiwit; weefselgroei en -ontwikkeling.
 • Vitamine B6 is o.a. goed voor de aanmaak van rode bloedcellen, de eiwitproductie, cysteïne aanmaak en het glycogeen metabolisme.
 • Vitamine C en mangaan beschermen het lichaam tegen oxidatieve schade.
 • Vitamine C is goed voor het skelet en het kraakbeen.
 • Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen wat belangrijk is voor de botten.
 • Vitamine C is belangrijk voor het tandvlees, de opbouw van sterke tanden en het beschermt gezonde cellen en weefsels.
 • Vitamine D is goed voor de calciumhuishouding, de opname van calcium en voor het skelet.
 • Vitamine D verhoogt de calciumopname in de botten en draagt bij aan de aanmaak van cellen en weefsels.
 • Vitamine D is belangrijk voor de opname van calcium en fosfor.