• Op Ameland gratis thuis bezorgd!
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Standaard 10% korting op Vitakruid, cliënten van 'Jij Natuurlijk' krijgen 20% korting!
  • Op Ameland gratis thuis bezorgd!
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Standaard 10% korting op Vitakruid, cliënten van 'Jij Natuurlijk' krijgen 20% korting!

Wij Natuurlijk!

Al lange tijd liepen we rond met het idee om voor onszelf te beginnen. Het was vooral Priscilla die graag meer wilde doen met haar expertise en ervaring in de voeding(skunde) en suppletie maar ook met haar levensevaring. In de zomer van 2021 startte zij daarom Jij Natuurlijk, naast haar werk als Verzorgende IG. Bij Jij Natuurlijk kun je terecht met allerlei vragen, alles op het gebied van voeding, (mentale) gezondheid en suppletie. Door middel van een intake kijkt zij samen met jou waar je aan wil werken en voorziet ze je vervolgens van passende adviezen en coaching. Daarbij kan ze gebruik maken van een EMB bloedtest om je helemaal door te lichten. Lisanne sloot zich in de winter van 2021 aan in de praktijk van Jij Natuurlijk als nagelstyliste. Ze is gediplomeerd all-round nagelstyliste en vindt het heerlijk om jou van mooie en verzorgde nagels te voorzien. We werken dus vanuit de zelfde ruimte, maar bieden verschillende diensten aan. Mooi van binnen én buiten!

Priscilla

Priscilla is Voedingsdeskundige, Orthomoleculaire Suppletie Adviseur en daarnaast bevoegd voor het afnemen van EMB testen. Dé motor achter Jij Natuurlijk. Altijd vrolijk, eerlijk en met een grote passie voor natuur en dieren. Pris houdt niet van nep, niet bij mensen, niet in producten. Alles Puur Natuur! En dat zie je terug in de werkwijze en in het aanbod van de webshop, wat met zorg is samengestelt. Naast haar werk voor Jij Natuurlijk werkt Priscilla als Verzorgende IG op het eiland.

Lisanne

Docent en nagelstyliste, dat is Lisanne. Een grote passie voor schoonheid, verzorging en mooie dingen. Op de achtergrond nauw betrokken bij het schrijven, samenstellen en perfectioneren van alles wat we bieden. En daar komt ook die passie in terug. Lisanne schrijft op haar blog over alles wat haar bezighoudt. Daarom worden alle producten éérst getest, voor het te koop wordt aangeboden. Zo staan we 100% achter de producten die we aanbieden.

Samen Natuurlijk!

Sinds 2007 zijn we samen en in 2014 gaven we elkaar het ja-woord. We wonen op het heerlijke Ameland, samen met onze kinderen. Ons gezin is de perfecte combinatie van chaos en liefde. Compleet zijn we met z'n zessen. Drie jongvolwassen kinderen tussen de 22 en 19 jaar en één mini van 7 jaar oud. Verder hebben we nog twee poezenbeesten en een cavia. Full house it is!

Webshop

Niet lang na het starten van de praktijk, kwamen we op het idee om de producten waar we zelf zo'n fan van zijn, ook te koop aan te bieden. Alles Puur Natuur! Zo verkopen we alle supplementen ook online maar hebben we daarnaast ook heerlijke Pukka Thee, natuurlijk verzorgingsproducten van Earth Line en de befaamde Dadi'Oil. Ook werken we samen met Your Hairstyle en kun je de natuurlijke haarproducten van Natulique via ons bestellen. Om een groter publiek te bereiken koppelden we hier de webshop aan. Zo zijn onze producten niet alleen zichtbaar en verkrijgbaar voor onze cliënten, maar ook voor de andere mensen! Op Ameland bezorgen we gratis thuis. Omdat we startende zijn, rekenen we voor bezorging buiten Ameland wel verzendkosten. Maar, deze vervallen bij een minimale besteding van €50! 

Alle producten worden eerst getest én gereviewd. De meeste producten zie je daarom regelmatig voorbij komen op Lisanne's blog of op onze social media kanalen.